LAM groep

Alles voor uw auto onder 1 dak

Autoschade

Autoschade Zuidland staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. U hoeft ons alleen maar te bellen. De rest regelen wij : het transport van uw voertuig, de schadebegroting, het overleg met uw verzekering, de reparatie, de financiele afwikkeling en het vervangend vervoer.

Een professioneel schadeherstelbedrijf

Verzeild geraakt in een kettingbotsing, tegen een paaltje gereden, muur geschamt in de parkeergarage; een deuk zit in een klein hoekje. Op zo'n moment heeft u wel iets anders aan uw hoofd dan de afhandeling van schade. En dan is het fijn dat er een expert is die alles van a tot z regelt.

Als FOCWA garantbedrijf werken wij altijd volgens strenge kwaliteitsnormen. Dit betekent dat u, naast een professionele en betrouwbare dienstverlening, verzekerd bent van vier jaar garantie op het schadeherstel. Dit wordt vastgelegd in het FOCWA- garantiebewijs: het enige bewijs dat uw auto schade heeft gehad !

Industieel spuitwerk

Bij industrieel spuitwerk kunt u aan veel dingen denken, van tractoren tot machines tot keukendeuren tot radiateuren tot ledikanten u kunt het zo gek niet bedenken of wij spuiten het voor u !