LAM groep

Alles voor uw auto onder 1 dak

Autolease Groen


We adviseren u over alle zaken die met duurzame mobiliteit te maken hebben en stellen in overleg een zo groen mogelijk wagenpark samen, of het nu om één personenauto gaat of om een park van 20 bedrijfswagens. Dat levert niet alleen milieuwinst op maar ook fiscaal en financieel voordeel, een win-win-win-situatie dus. Steeds meer ondernemers kiezen voor schonere en zuinigere auto’s, in de afgelopen twee jaar is de gemiddelde CO2-uitstoot van nieuwe personenauto’s binnen ons wagenpark met ruim 10% per jaar gedaald.

AutoLease LAM Groen is deze campagne gestart met als doel de integratie van steeds meer duurzame oplossingen in ons leaseaanbod. Mede door dit initiatief kunnen we onze klanten bewust maken van het feit dat er genoeg mogelijkheden zijn voor een duurzaam wagenpark. De klant hoeft alleen maar de beslissing te nemen om ook daadwerkelijk voor deze milieuvriendelijke voertuigen te kiezen.

Zelf neemt AutoLease LAM ook deel aan het AutoLease LAM Groen concept met de inzet van diverse milieuvriendelijke auto's zoals de Opel Ampera en Citroen C-Zero, maar ook de luxe van de Tesla S deze auto's kunnen 100% elektrisch rijden! Dit maakt deze auto's zo schoon dat je geen belasting betaalt!

Wilt u het AutoLease LAM Groen concept ook ervaren, neem dan snel met ons contact op voor de mogelijkheden tot het maken een proefrit in een van deze elektrische auto's.