LAM groep

Alles voor uw auto onder 1 dak

Brandstof


AutoLease LAM biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van een Multi Tank Card, zodat u snel en flexibel kunt tanken.

Nationale & Internationale tankpas

Wilt u eenvoudig brandstof tanken in Nederland en/of het buitenland? De Multi Tank Card geeft u toegang tot het grootste brandstofservice netwerk in Nederland. U kunt kiezen tussen een algemene tankpas voor alle tankstations of een merkgebonden tankpas. Met de Internationale Multi Tank Card heeft u toegang tot het grootste merkonafhankelijke tankstationnetwerk binnen Europa en de mogelijkheid om in het buitenland elektronisch af te rekenen. De pas heeft twee magneetstrips: de ene zijde (Multi Tank Card) gebruikt u binnen Nederland, de andere zijde (DKV) gebruikt u bij meer dan 30.000 tankstations in het buitenland. Daarnaast kan de internationale tankpas ook gebruikt worden voor het afrekenen bij tolwegen en tunnels.

Welke voordelen biedt de Multi Tank Card?

- Aanzienlijke kostenbesparing

- Geen risico

- Tanken in Nederland en Europa met uw Multi Tank Card tankpas

- Besparing op uw brandstofkosten

- Overzichtelijke administratie


Brandstofadministratie


AutoLease LAM biedt door middel van de Multi Tank Card de mogelijkheid om brandstof te tanken en olieproducten te kopen. Tegelijk met de maandelijkse leasetermijn van het betreffende voertuig zal aan u in rekening worden gebracht:

 

- De maandelijkse vergoeding voor brandstofbeheer ter zake voor beheer, administratie en

  rapportage.

- De geschatte maandelijkse kosten van brandstofverbruik, die door AutoLease LAM worden 

  vastgesteld aan de hand van het gemiddelde brandstofverbruik, van het werkelijke 

  jaarkilometrage en van de brandstofrichtprijs.

 

De verrekening van de totale werkelijke kosten met het totaal van de berekende voorschotten vindt per kwartaal plaats. In het maandelijkse leasetarief is een voorschot opgenomen dat gebaseerd is op het gemiddeld verbruik bij het door u opgegeven jaarkilometrage. Elk kwartaal vindt er een verrekening van de voorschotten met de werkelijke getankte liters plaats en volgt er een naheffing of een teruggave.

Wilt u ook snel, flexibel en voordeliger tanken in Nederland en/of Europa? Neem dan contact op via 0181-451040